Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Χαλκίδας κατόπιν της υπ. αριθμ. 31950/2021 Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ 2141/22.05.2021) προχωρά σε σταδιακή επαναλειτουργία των υπηρεσιών της από την Παρασκευή 28 Μαΐου 2021.

Κατά την πρώτη φάση επαναλειτουργίας της Βιβλιοθήκης λειτουργούν αποκλειστικά οι υπηρεσίες δανεισμού και επιστροφής βιβλίων του Δανειστικού Τμήματος της συλλογής της. Δηλαδή, σε αυτήν τη φάση επαναλειτουργίας μπορείτε να επιστρέφετε και να δανείζεστε βιβλία καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-15:00 κατόπιν ραντεβού.

Ο μέγιστος χρόνος παραμονής στη Βιβλιοθήκη θα είναι 15΄ και το κοινό θα εισέρχεται αποκλειστικά από την οδό Αντωνίου.

Τα Αναγνωστήρια της Βιβλιοθήκης και το Δημόσιο Κέντρο Πληροφόρησης θα παραμείνουν κλειστά και για την επαναλειτουργία τους θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση.

Το Αναγνωστικό Κοινό καλείται να χρησιμοποιεί υποχρεωτικά μάσκα και να τηρεί τις αποστάσεις μεταξύ των χρηστών, τόσο για την προστασία της Δημόσιας Υγείας όσο και για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της Βιβλιοθήκης.

  • Λόγω των επικείμενων επισκευαστικών εργασιών η Βιβλιοθήκη θα κλείνει όσες ημέρες είναι αναγκαίο, για λόγους ασφαλείας.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

 

Για το Εφορευτικό Συμβούλιο της Βιβλιοθήκης

Η Πρόεδρος

Χρυσούλα Ν. Παπαγεωργοπούλου