Άλλη μία δράση υλοποιήθηκε στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Χαλκίδας τη Δευτέρα 06/07/2026 με τίτλο «Ο ήρωάς μου, εγώ» από την εμψυχώτρια κα Περήφανου Αφροδίτη στο πλαίσιο της Καλοκαιρινής Εκστρατείας και Δημιουργικότητας 2026.
Τα παιδιά αναζήτησαν τον αγαπημένο τους ήρωα μέσα από τις σελίδες των βιβλίων, τον ζωγράφισαν και του έδωσαν φωνή. Στη συνέχεια μπήκαν στη θέση του, μεταμορφώθηκαν σε αυτόν και τον έφεραν στη ζωή.
Και τότε ξεκίνησε η μαγεία … Ήρωες από διαφορετικά βιβλία και διαφορετικούς κόσμους συναντήθηκαν, γνωρίστηκαν και έγιναν πρωταγωνιστές μιας νέας ιστορίας. Με τη βοήθεια του θεατρικού παιχνιδιού και του αυτοσχεδιασμού, οι μικροί συμμετέχοντες δημιούργησαν απρόσμενες συναντήσεις και ευφάνταστους διαλόγους γεμάτους χιούμορ.
Μέσα από τη συνεργασία τα παιδιά ανακάλυψαν ότι κάθε παιδί μπορεί να δώσει μια νέα ζωή στους αγαπημένους του ήρωες και να γράψει τη δική του μοναδική ιστορία.